Тържествено откриха Коледния базар в Златоград

 Тържествено откриха Коледния базар в Златоград

Декември е месецът, който всеки от нас чака с трепет. Най-светлите и най-чаканите празници идват с него. Коледа е магия, вълшебство и надежда. Време, което прекарваме с най-близките си хора, споделяме вълнението от предстоящите празници и искрено вярваме, че всички наши желания и мечти могат да се сбъднат. А да даряваме обич, да се подкрепяме и да вярваме, прави животът ни пълноценен и красив! Да виждаме усмивки на лицата на децата ни е топлината, която сгрява всяко сърце. Нека бъдем благодарни за споделените моменти!

И тази година много жители и гости на Община Златоград се включиха в тържественото запалване на светлините на Коледната елха. Най-малките жители бяха изненадани от специалното участие на Боби Шоу, който още в първата минута успя да очарова публиката със своите неповторими умения да създава уникално празнично настроение. В програмата се включиха и деца от Център за подкрепа за личностно развитие Златоград.

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев изказва благодарност на всички, които подкрепиха идеята за Коледен базар в Златоград и спомогнаха за нейното реализиране. Нека така се поддържа празничната атмосфера в общината. За първи път магията на празниците ще се усети по-различно. Тази година Златоградската коледа има благотворителна кауза – „Да дарим живот“. Във всяка от къщичките на базара има оставена кутия за дарение, а средствата ще бъдат използвани за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми.

Да запомним тази година с незабравими емоции.

Пожелаваме на всички да бъдат щастливи и да не спират да вярват в чудеса!

Весели празници!

Вирни се горе