Сватбеният салон в община Доспат вече е обновен

Сватбеният салон в община Доспат вече е обновен

Приключи цялостния ремонт на сватбения салон в Община #Доспат. Това съобщи кметът на Общината инж. Елин Радев. Ремонтираме салона вече три години, допълва кметът. Най-напред беше направена замаска на пода на бившата зала. Бяха положени плочки от гранитогрес. Извършена беше облицовка с гипсокартон на всички колони и на част от стените на бившата зала и част от тавана.

Постигна се цялостно пребоядисване на стените, монтиран беше вентилатор, направено бе шпакловане на миячното помещение. Бяха отстранени течове от водосточните тръби. Сменени бяха счупени стъкла от витрината. Беше закупен нов инвентар – чинии, лъжици, вилици, ножове. Извършен беше ремонт на осветителните тела.

В рамките на последните три години бяха основно ремонтирани санитарните възли, омивалниците, монтирана беше нова вентилация в кухнята. Изграден беше нов навес на терасата с ПВЦ дограма и надежден покрив. Терасата беше допълнително укрепена с колони. На цялата тераса бяха положени плочки от гранитогрес, съобщи още инж. Радев.

Вирни се горе