Стотици хора дойдоха на представянето на предизборната листа на коалиция Обединение ДОСТ за област Смолян

 Стотици хора дойдоха на представянето на предизборната листа на коалиция Обединение ДОСТ за област Смолян

Водач на листата е Хюсеин Хафъзов, следван от Медиха Заимова, Хари Алексиев, Стефан Бояджиев, Росица Ималова и Ралица Ратайска. „Ние не идваме с торба лъжливи обещания, защото знаем що значи тежка мъжка дума“, каза Хафъзов и допълни, че мисията на Обединение ДОСТ е да премахне олигархията, за да отвори пътя за реалната демокрация. „От Смолян да дадем послание, че сме готови да освободим от олигархията в икономиката, политиката и съдебната власт“, призова хората Хафъзов.

„Обединение ДОСТ е силата, която ще освободи хората от онова зло, което наричаме Сараи“, обеща Лютви Местан и призова хората да имат самочувствие, защото са преодолели страха. „Вярвам, че Хафъзов ще бъде най-добрият народен представител на Смолян в цялата демократична история на страната. Той е народен човек, който ще се радва заедно с Вас и ще страда заедно с Вас“, каза в заключение Местан.

Силна подкрепа за Хафъзов даде и съпредседателят на коалицията Орхан Исмаилов. „Вие заслужавате Хафъзов да бъде Ваш народен представител, защото той има вяра, сили и е отдал себе си на каузата. Гласувайте с бюлетина номер 13 за фаталното преобръщане за статуквото“, апелира към хората в залата Исмаилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе