Стефан Сабрутев: Ще водим позитивна кампания. Искам да видя общината действаща, с работещ екип

Стефан Сабрутев: Ще водим позитивна кампания. Искам да видя общината действаща, с работещ екип

Ще водим позитивна кампания, близо до хората и без празни обещания. Това заяви на пресконференция кандидатът на БСП за кмет на Смолян Стефан Сабрутев

“Искам първо да благодаря на конференцията, на хората, че ме подкрепиха с такова мнозинство, което за мен говори първо, че са доволни от моята работа като общински съветник и второ, че в партията тече едно подмладяване и промени. Аз се надявам да излезем и с една силна листа за общински съветници, която да помогне да спечелим изборите на 25 октомври”, заяви Сабрутев.

“Настроени сме за една позитивна кампания в която ще търсим доброто, ще търсим контакта с хората, ще бъдем близо до тях, за да чуем проблемите и няма да си позволяваме да даваме празни обещания, каза кандидатът. Искам за видя общината действаща, работеща с добър екип, бързо ходещ защото през последните 4 години сме изтървали близо 40-50 млн. лв. европейски средства и като пример посочи водния цикъл, който трябваше вече да е завършен. На по-късен етап ще предложим и нашата визия за развитие на града, допълни Сабрутев. "Надявам се на успех, хората и Господ ще кажат дали е така”, заключи кандидатът за кмет на БСП.

“Стефан Сабрутев ще даде друго лице на областния град и съм убедена, че той ще бъде добрия кмет за Смолян”, Това заяви народният представител Дора Янкова. "Смятаме, че кандидатът за кмет трябва да има и опит в местното самоуправление, и опит в местната икономика, и да бъде съвременен човек, който да може да постави нещата на мястото им и в общината, и в диалог с бизнеса, както и да даде едно друго лице на община Смолян. Убедени сме, че това е Стефан Сабрутев и конференцията го изрази като партийна воля”, каза народния представител. По думите на Дора Янкова общо е усещането за неодобрение на управлението на кмета на община Смолян Николай Мелемов и по тяхна информация неодобрението е до 70%, а около 54% няма да гласуват за сегашния кмет. „Затова изключително голяма беше отговорността на БСП кого ще номинира и какво послание ще дадем на избирателите в Смолян, заяви Янкова.

До момента БСП е издигнала кметове в три общини на Смолянска област, съобщи депутатът от левицата Дора Янкова. В община Смолян БСП издига за кандидат-кмет бизнесмена Стефан Сабрутев, в Девин – досегашния кмет Цветалин Пенков, а в община Баните- Севдалин Хъшинов.

Вирни се горе