Стефан Сабрутев: Ще изведем Смолян от застоя

 Стефан Сабрутев: Ще изведем Смолян от застоя

„Ние знаем колко е важно лицето на Смолян. Знаем как искаме да изглежда центърът на Смолян. Но също знаем, че крайните квартали и селата са изоставени. Знаем, че транспортната схема куца. Знаем, че докато не се погрижим за всички, не сме свършили нищо!“ Това заяви Стефан Сабрутев, кандидат за кмет на община Смолян от ПП „Движение „Нашият град“, в речта си по време на концерта на група ЛЕГЕНДИТЕ. Събитието бе организирано от Сабрутев като подарък за смолянчани.

В изказването си Сабрутев благодари на всички жители на Смолян и селата в общината, взели участие в подписката за създаване на общинско предприятие, което да извършва дейностите по чистотата. „Смолян може да бъде красив, чист и цветен. Ние заедно с вас ще го направим“, каза кандидат-кметът. „Оттук нататък бизнесът в Смолян ще се развива заедно с Общината, а не въпреки нея“, каза още Сабрутев.

„Вие сте тези, които развивате бизнеса на Смолян, като създавате работните места, като плащате данъците, като строите хотели и се грижите за туристите. А ние, заедно с вас, ще се погрижим бизнесът ви да се развива бързо с помощта и съдействието на община Смолян.“ В речта си Сабрутев постави акцент и на културата, която има специално място в неговата предизборна програма: „Организирахме този концерт, защото знаем копнежа, който смолянчани имат към добрата музика, към театъра, към изкуството. Заедно с прекрасния рок, който ни предстои да чуем от ЛЕГЕНДИТЕ, ние искаме да се заречем пред вас, че културата и изкуството ще бъдат първи! Първи в дневния ред на общината, не последни!“

deza

sig

final

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП „Движение „Нашият град“

Вирни се горе