Стефан Сабрутев с покана за театър към всички смолянчани

Стефан Сабрутев с покана за театър към всички смолянчани

Кандидатът за кмет на Смолян Стефан Сабрутев кани всички смолянчани на театър. С подкрепата на Сабрутев Ненчо Илчев ще представи своя моноспектакъл „Щастлив съм“. Така Сабрутев и Илчев искат да поднесат на смолянчани една незабравима вечер на положителни емоции и театрално изживяване.

Театралната постановка ще се изиграе на 25 октомври 2023 година (сряда) от 19:00 часа във Военен клуб – Смолян (ДНА). „Щастлив съм“ разказва за духовните учители, които дават криле, самочувствието от победите и за поуките след загубите – през очите на самия Ненчо Илчев.

Билетите за събитието са абсолютно безплатни и вече се раздават на два пункта в града – пред читалище „Христо Ботев - Смолян“ и пред кино „Дружба“. Доброволците ще раздават билети на пунктовете до късния следобед в сряда или до изчерпване на количествата.

„С това искаме да покажем, че общината ни може да бъде център на култура – традиционна и модерна. Нужно ни е само едно по-добро управление.“ сподели Стефан Сабрутев по повод на инициативата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе