Стефан Сабрутев: С нова енергия ще преобразим Смолян. Ще го направим бързо!

Стефан Сабрутев: С нова енергия ще преобразим Смолян. Ще го направим бързо!

“Ще развием туризма, той е двигателят на икономиката в нашия край.”

„Убедени сме, че когато експертите работят само в интерес на гражданите, за един мандат може да се постигне това, което не е направено за предишните 12“.

Това каза при откриването на кампанията за участие в местните избори Стефан Сабрутев, кандидат за кмет на община Смолян от ПП „Движение Нашият град“, с номер 55 в интегралната бюлетина. На събитието беше представена листата с кандидати за общински съветници и кметове на общини.

Ние имаме амбицията да развием туризма, защото той е двигателят на икономиката в нашия край. Да дадем тласък на преработваща промишленост, която да развие традиционните суровини до по-висока принадена стойност. Но за да се развива туризмът, ни е необходим красив, чист и подреден град. Ние трябва да надградим прекрасната родопска природа, като подредим тротоарите, асфалтираме улиците и засадим парковете с цветя. Вие сами виждате, че този град може да бъде цветен и красив“.

„Трябва промяна в управлението. С нова енергия и нова експертиза, ние ще променим Смолян. Ще го променим бързо!“, заяви още Сабрутев.

stefan

Екипът на Стефан Сабрутев изненада смолянчани с цветна арка и много саксии с цветя, които бяха разположени на пл. „Свобода“, за да покажат на жителите на общината, че знаковите места на града могат да изглеждат много по-привлекателно с минимални усилия и добри идеи. Цветната арка се превърна в притегателно място за много семейства, които си направиха снимки за спомен. По желание на екипа, цветята останаха за подарък на присъстващите, които с радост си взеха по една саксия за спомен.

taso

„Създаването на общинско предприятие по чистотата не е самоцел. Прекият контрол върху дейността ще ни даде повече финансов ресурс, който е крайно необходим днес, но и възможност за повече резултати. Улиците в центъра могат да се мият по-често! Парковете могат да се заливат от цветя! Контейнерите могат да се чистят навреме. И ще приберем бездомните кучета от улицата“, каза още Сабрутев.

Представянето на участниците в изборите беше съпроводено с културна програма, която беше открита с родопска народна песен в изпълнение на Златина Узунова и съпровод на гайдаря Костадин Марковски. Водещ на събитието беше директорът на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“, член на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Стефан Сабрутев и кандидат за общински съветник, актьорът Румен Бечев. В програмата взеха участие танцов състав „Зареница“ и октет „Никола Кенов“, със солист Ани Узунова и съпровод от музиканти на състава „101 Каба гайди“.

pesen

Преди да се представят пред обществеността на Смолян, Стефан Сабрутев и кандидатите за общински съветници от ПП „Движение Нашият град“ посетиха храм "Св. Висарион Смолянски", където епископ Виксарион Смолянски отслужи молитва за здраве и късмет на екипа.

„Пожелавам успех на предстоящото ви начинание, преди всичко да пазите вярата и да творите делата на правдата и милосърдието“, каза епископ Висарион.

Откриването на кампанията завърши с кръшно хоро на площад „Свобода“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ИК "Бъдеще за Смолян"

Вирни се горе