Стефан Сабрутев: С Движение "Нашият град" тръгвам към победа на местните избори

Стефан Сабрутев: С Движение "Нашият град" тръгвам към победа на местните избори

Стефан Сабрутев се регистрира днес в ОИК за местните избори като кандидат за кмет на Смолян. Регистрирана бе и листата за общински съветници, както и кандидатите за кмет на населени места в община Смолян от ПП „Движение „Нашият град“.

Документите за регистрация внесоха Стефан Сабрутев, председателят на Инициативен комитет „Бъдеще за Смолян“ адв. Елена Радева и кандидати за съветници.

ПП „Движение „Нашият град“ регистрира пълна листа за общински съветници. Издигна и кандидатурите за кмет на селата Търън, Бостина, Подвис, Влахово, Мугла и Дунево.

„Време е за нови хора, с нова енергия и визия за развитие. Имаме прекрасна листа, комбинация от млади хора, хора с опит. Излизаме за победа. Най-важното в едно управление са интересите на хората и те ще бъдат наш основен приоритет“, заяви Стефан Сабрутев.

Стефан Атанасов Сабрутев е роден на 26.12.1970 г. в град Смолян. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по „Екология на селищни системи“ от Аграрния университет в Пловдив. Щастливо женен и горд баща на двама сина и дядо на прекрасна внучка. От 20 години успешно развива собствен бизнес в сферата на търговията със строителни материали. Три мандата общински съветник и два пъти областен управител на Смолянска област.

Вирни се горе