Стефан Илчев пя на концерт в Смолян в подкрепа срещу насилието

Стефан Илчев пя на концерт в Смолян в подкрепа срещу насилието

Стефан Илчев бе специалният гост на концерта „Бъди човек“ тази вечер в Смолян. Талантливият певец и всички изпълнители на сцената на амфитеатъра в центъра на Смолян участваха благотворително в концерта, който се организира в подкрепа на каузата срещу насилието. Концертът е под патронажа и по инициатива на кмета на Смолян Николай Мелемов, а инициатор е журналистката Петя Гайдарова.

Подкрепям каузата и всеки човек, който се изправи да каже „не“ на насилието, заяви пред БТА Стефан Илчев. Неговите изпълнения на любими български песни бяха бурно аплодирани от публиката, присъединила се към инициативата срещу агресията във всичките й форми, предаде БТА.

Насилието и агресията в ежедневието ни започват според Стефан Илчев "от начина ни на живот, от начина ни на мислене, от липсата на възпитание и от медиите, за които не дотам добрите новини са водещи в търсенето на висок рейтинг. Всичките ни новини са изпълнени с такива хроники (за насилие), които никой не би трябвало да поставя на първо място и след това да се учудваме от резултата", допълни певецът.

Кметът Николай Мелемов връчи наградите на победителите от проведения днес турнир по шах „Спорт против насилието“. Всички заедно - родители, учители, общество трябва да си поставим една цел - да възпитаваме нашите деца да бъдат добри, посочи Николай Мелемов.

Вирни се горе