СТАРТИРА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА „КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА СМОЛЯН-2023 Г.“

СТАРТИРА ПЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАТИВАТА „КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА СМОЛЯН-2023 Г.“

След четири успешни кампании, обявихме петото издание за „Календар на община Смолян -2023г.“, но с разширение на тематика. Освен фотографии на дивата природа с нейната флора и фауна, искаме да наблегнем на снимки, в които да покажем местните традиции, обичаи и занаяти, родопски къщи и паметници, които напомнят за славното ни минало.

Ето и добре познатия ви регламент с леки промени:

В кампанията може да участва всеки, който проявява интерес към нея.

Условието е да изпращате снимки, представени в цифров вид – черно-бели или цветни, тип на файла- jpg. В инициативата могат да участват само авторски фотоси.

Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 1200×1600 пиксела.

Фотографиите се изпращат на e-mail: obshtina_smolyan@abv.bg с посочени:

трите имена на автора на снимката, възраст, адрес, телефон за връзка, кратко описание на фотоса и мястото, където е направен.

Фотосите ще бъдат качвани на фейсбук страницата на инициативата „КАЛЕНДАР НА ОБЩИНА СМОЛЯН.

Кадрите ще бъдат оценени и класирани от комисия, включваща и професионален фотограф, като селектираните снимки ще се използват за отпечатването на календар. Всяка снимка ще съдържа името на нейния автор и обекта на кадъра. Ако епидемиологичната обстановка позволява, награждаването и изложението на избраните снимки, които ще бъдат включени в календара, ще се състои в рамките на тържествата за Празника на Смолян през месец октомври.

Краен срок за изпращане на фотографиите: 07.10.2022 г. до 17.00 ч.

Фотосите, участвали в конкурса, стават собственост на Община Смолян с права за отпечатване, публикуване и организиране на изложби. Всички наши верни последователи знаят, че кампанията ни има три основни цели и това ни мотивира да продължим проекта:

-Помагаме на дете, което има нужда от подкрепа;

-Инициативата обединява много хора в обща кауза;

-Календарът е страхотна реклама за Смолян и региона;

Очакваме с нетърпение и любопитство вашите снимки, включете се в инициативата, за да покажем красотата и неповторимостта на нашия роден край! И като погледне човек снимките, направо да му се иска да тръгне към Родопите.

Вирни се горе