Спускане по бански този уикенд в Пампорово

Спускане по бански този уикенд в Пампорово

За втора поредна година откриват пролетната ваканция в Пампорово със спускане по бански

На 8 април 2023 г. /събота/, от 13:00 Ви каним на BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO, да посрещнем пролетната априлска ваканция заедно с весело и зрелищно спускане по бански. В реСТАРТзона82 ще се постараем да има прекрасни напитки и хапване за презареждане, много изненади, подаръци и усмивки.

За всички участници лифта ще е БЕЗПЛАТЕН в диапазона 12:00-13:00, благодарение на ПАМПОРОВО АД .

Парада по бански костюми ще бъде предвождан от специално произведен restART ski& snowboard мобилен апрески бар и DJ station, който ще се спуска по цялата писта Nо 6 (туристическата), като на различни места мобилния бар ще спира, ще се сменя музиката и ще се пият специални животворящи и осветителни напитки…

Събота е един прекрасен ден, началото на пролетната априлска ваканция и чудесен начин да открием сезона на БАНСКИТЕ. Амбицията е тази зима повече красиви невясти да покажат снажни тела по белите писти и да има по-голяма конкуренция в конкурса 'Мис и мистър бикини ПАМПОРОВО 2023'. Призьорите на конкурса ще бъдат обявени след 15:00 в реСТАРТ зоната.

По време на старта и на финала ще има възможност всеки да се запише безплатно за ТОМБОЛА с предметни награди, които ще се раздават след 15:00 в реСТАРТ зоната.

За музикалното настроение ще се грижи нашият приятел ски и сноуборд снежен DJ Ванката https://m.mixcloud.com/vankatatheturntablist/

За доброто настроение ще се погрижат нашите симпатични шаренки и сърцати хора зад бара, защото е важно да се развиваме многоаспектно в снежните спортове и да обогатяваме Après Ski културата на Пампорово в сърцето на Родопите.

Събитието е вдъхновено от привлекателните ски и сноуборд инструкторки и гости по пистите, както и от прочутите с красотата си родопчанки.

Припомняме, че именно Родопите е най-меката и гостоприемна планина у нас, с невероятен климат, с йонизоран въздух с лечебна фитонцидна наситеност, с благоприятна температура и полезен климат.

Заповядайте всички, не е нужна предварителна регистрация

Следете за актуална информация от Facebook страницата за събитието https://facebook.com/events/s/bikini-ski-board-fest-contest-/684537505999378/

Сезонът ще продължи и след това, но ние сме си избрали този уикенд и ще Ви очакваме да се забавляваме заедно!

Ще сме щастливи да направим едно приятно априлско каране по бански в Пампорово!

Вирни се горе