Спектакълът "Осъдени души" на смолянска сцена

Спектакълът "Осъдени души" на смолянска сцена

Популярната актриса Елена Петрова е в главната роля в спектакъла "Осъдени души", който ще гостува в Смолян на 2 ноември от 19ч. в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов”. Драматизацията по едноименния роман на Димитър Димов е дело на Бойко Илиев, който е и режисьор на постановката в Драматично-куклен театър - Шумен. Заедно с Елена Петрова изпепеляващата любов ще разкажат актьорите Ники Илиев и Любомир Ковачев. В спектакъла участват още Никола Орешков /актьор към Родопки драматичен театър „Николай Хайтов”/, Мадлен Йорданова, Стефан Мараджиев, Светльо Иванов и Валентин Ченков .

Поколения българи са гледали прочутия филм "Осъдени души" на Въло Радев, който според ценители на филмовото изкуство е оставил незабравими следи в историята на родната култура. Организаторите на представлението предлагат нов вълнуващ театрален прочит на класическата творба. Музикално оформление е на Ники Илиев, а сценографията и костюмите - на Галина Абаджимаринова.

Места могат да се ангажират от билетния център на "Здравец"/бул.България № 32/в партера на бл.26/. Телефон за резервации: - 0879697207.

Вирни се горе