Сноуборд състезание, фрийстайл емоции, зимни приключения, много изненади и награди предстоят този уикенд в Perelik Adventure Center

Сноуборд състезание, фрийстайл емоции, зимни приключения, много изненади и  награди предстоят този уикенд в Perelik Adventure Center

Този уикенд от 8 до 10 април в Perelik Adventure Center ще се проведе събитието Ski & Snowboard United. Подготвили сме истински фрийстайл емоции, забавления за всички участници, независимо от любимия им зимен спорт, много изненади, атрактивни награди и настроение. По същото време ще се състои и последното събитие от календара на Федерацията – BoroBoard Junior Cup, като за целта е подготвено изцяло ново трасе – Banked Slalom и JamSesion и организаторите обещават то да е много атрактивно и за публиката.

Част от програмата на тридневното зимно приключение ще бъде и състезание с шейни, конкурс за снежна скулптура, DJ парти с DJ Skill, снежен бар, родопско барбекю. Както всеки уикенд от този сезон, така и този ще бъде осигурен безплатен транспорт в рамките на парка.

Очаквайте много изненади и награди за всички, които решат да посетят парка в подножието на връх Перелик. Това е най-високият връх в Родопите, който се намира на над 2000 м. надморска височина и все още е отрупан със сняг. Сложете топлите дрехи и обувки и заповядайте, за да се забавляваме на сняг и слънце.

Вирни се горе