Снежен лаптопаджийски лагер организират за поредна година

Снежен лаптопаджийски лагер организират за поредна година

В Родопите ще се проведе снежен лаптопаджийски лагер през март. Това ще даде възможност на най-големите работохолици да комбинират своите служебни задължения с практикуване на снежните спортове. Домакините осигуряват на участниците да работят в дистанционен планински офис на 1650 м надморска височина, пише bgtourism.bg

„Този няколкоседмичен лаптопаджийски лагер е възможност на участниците да се научат как да карат ски/борд от нулата с опитни инструктори и да се потопят в родопската магия и душата на планината чрез уникални снежни преживявания!“, заяви организаторът Станислав Вангелов от Restart Zona 82 в Пампорово.

Той посочи, че се предлагат 4 вида лаптопаджийски пакета – co-working – офис пространство, co-living – настаняване, food&drinks – хапване и пийване, restarting activities – презареждащи неща за правене – спорт, кръжоци, посещение на забележителности… Базовият 3-дневен пакет е само за споделен офис (co-working) и е на стойност 99 лева. Снежният лаптопаджийски лагер включва топ дестинации в Родопите – Чепеларе, Пампорово, Мечи Чал, а основният огън, край който ще се водят приятни разговори е до х. Студенец.

Вирни се горе