Фотографът Цветан Маджаров е един от героите в документалния филм "Може и нищо общо да няма"

Фотографът Цветан Маджаров е един от героите в документалния филм "Може и нищо общо да няма"

Фотографът Цветан Маджаров е един от героите в документалния късометражен филм на режисьора Светослав Драганов "Може и нищо общо да няма". Този филм е в селекцията за "Най-добър късометражен филм" в рамките на 27-ия София Филм Фест и заедно с още 11 филма се оценява от международно жури.

Премиерата на филма се състоя на 19 март в кино Люмиер и екипът го представи пред публиката. Главните герои във филма - жителите на Смолян, Цветан Маджаров и Атанас Найденов ( актьор в Родопският драматичен театър) бяха сред гостите.

Филмът обединява историите на няколко човека родом от родопския град Смолян. Всеки един от тях ни показва и разказва своята изключително интересна съдба, наситена с много емоции. От няколко хиляди души, живеещи в новия център на град Смолян, четирима открехват вратите на домовете и сърцата си, за да разкажат повече за любовта, волята за живот, театъра и други истории.

В събота, на 25 март ще стане ясно кой е победителят и кой ще грабне наградата от 1500 евро парична премия и 8000 евро в пост-продукционни услуги осигурени от Доли Медия Студио.

Режисьорът на филма разказа, че Цецо е бил изключително развълнуван от посещението си в София. Той не е ходил в столицата от 80-те години. Екипът на София Филм Фест се е погрижил престоят му в София да бъде вълнуващ и приятен. Посетил е центъра, возил се е в метрото, забавлявал се е и е направил безброй снимки!

Екипът на SMOLYANNEWS.COM поздравява София Филм Фест за чудената идея да бъде реализиран документалния филм, а на Цецо пожелаваме УСПЕХ!

Може да посетите страницата на филма във FB:

https://www.facebook.com/people/%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0/100087589302850/?paipv=0&eav=AfZJyBMluZdN7sIYdfvMPMdmZrVALUp1gnOaOhMAnmooYDRBnTj4Utx8t9oBua5w&rdr

ЪЕЪД

Вирни се горе