Смолян - град на таланти: Магията на гайдата от село Габрица

Смолян - град на таланти: Магията на гайдата от село Габрица

Община Смолян е известна с богатата си история, красивата природа и талантливите хора, които я населяват. Задружни усилия, желание и умения са необходими обаче, за да накараме домът ни да заблести отново.

Един от вдъхновяващите примери за това е видеото, създадено в рамките на предизборната кампания на кандидата за кмет на община Смолян Михал Камбарев, което прикова вниманието към Смолян и неговите таланти. Видеото не просто отразява красотата на Родопа планина, но и звука на магнетичната каба гайда на гайдар от село Габрица.

Гайдата, която звучи във видеото, стана изключително популярна на национално ниво и се използва като фонов звук при представянето на кандидатите за кметове на "Продължаваме Промяната - Демократична България". Това несъмнено е символ на таланта и богатството на културното наследство в община Смолян.

Скритият потенциал на Смолян чака да бъде разкрит. С това искаме да отправим послание към всички наши съграждани, че Смолян може да заблести още по-ярко, ако всички заедно работим за неговото бъдеще.” сподели Михал Камбарев.

От обединението заявяват, че Смолян може да се превърне в град на възможности и са готови да работят усилено, за да го направят още по-красив и привлекателен. Смолян може да стане град, в който всички с гордост да живеем и работим.

Нека заедно върнем живота в Смолян!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ПП -ДБ Смолян

Вирни се горе