“Смолян Говори/Smolyan Talks”

“Смолян Говори/Smolyan Talks”

Скъпи приятели,

Предстои ни специално коледно, благотворително издание на “Смолян Говори/Smolyan Talks”. Това е прекрасен повод за радост, споделяне и възможност да подадем ръка на онези, които се нуждаят от нашата подкрепа. Темата на изданието е „Празниците: храната, смисълът, духът“

На 23-ти декември от 17:00 до 19:00ч ще можете да чуете и да си поговорите с две изключителни дами: Д-р Ангелина Иванова, уважаван ендокринолог и диетолог с голямо сърце и успешна кариера в България и чужбина, израснала в Смолян, и добре познатата на всички, харизматичната актриса Миряна Найденова.

Те ще се присъединят към нас, за да си поговорим не само за празниците като време на изобилие на трапезата, а за тяхната истинска същност – за смисъла и духа, които те ни носят.

Д-р Иванова ще сподели с нас знанията си и умения, свързани с храненето и здравето, как да създадем баланс и да се насладим на празничните деликатеси без да пренебрегваме нашето благополучие.

Миряна Найденова ще ни зарадва със своите истории за празниците, как те преобръщат живота ни и оставят следа в сърцата ни. Нейният опит и мъдрост ще ни припомнят значението на подкрепата и разбирателството във време, когато те са най-необходими.

Събитието е отворено за всички, които желаят да се включат и да споделят този специален момент с нас. Входът е напълно безплатен, но на място ще има разположена кутия за дарения.

Средствата, които заедно ще съберем, ще бъдат предоставени на Светлана Живкова и сина ѝ, които сами се борят с тежките здравословни проблеми, пред които ги изправя съдбата.

Всяко ваше дарение ще бъде ценно и ще помогне на смолянското семейство.

Нека заедно открием истинската същност на празниците – време за обединение, подкрепа и любов към близките си и към онези, които имат нужда от нашата помощ.

Вирни се горе