Силна подкрепа за кандидатите на “Възраждане” от област Смолян

 Силна подкрепа за кандидатите на “Възраждане” от област Смолян

Преди няколко дни, във видеообръщение и по повод навършването на 111 години от Освобождението на Смолян от Турско робство, лидерът на “Възраждане”, Костадин Костадинов заяви своята безапелационна подкрепа за кандидатите на политическата организация в областта.

Същото направиха вчера и кандидатът за кмет на Пловдив - Ангел Георгиев и кандидатът за районен кмет на “Тракия”, - Емил Янков на отворена среща с граждани в град Смолян. На нея присъстваха и кандидатите от “Възраждане” за община Смолян - Ивайло Василев, за община Чепеларе - Янко Стайков и за община Мадан - Виктория Бодурова.

На срещата с гражданите бяха обсъдени основните проблеми на общините в област Смолян, начините за тяхното разрешаване и реализиране на основните точки от предизборните платформи на кандидатите.

“Подкрепяме напълно нашите кандидати, защото те се борят за едно общо и по-добро бъдеще. Свидетели сме как кандидатът ни за кмет на община Смолян, например - Ивайло Василев се труди неуморно, за да изкара хората от апатията и чувството, че нищо не зависи от тях. Той постоянно организира срещи и дискусии с гражданите, защото за нас е много важно да бъдем близо до хората и да се вслушваме в техния глас. Също толкова активни са и кандидатите ни за Златоград - Юлия Ненова, за Рудозем - Васил Сивков и за община Баните - Илчо Купенов, както и всички кандидати за общински съветници на “Възраждане”. Подкрепяйки нашите кандидати, вие гласувате за едно истинско бъдеще за вас и вашите деца. В Смолян и целия район има основни проблеми като лошата и неподдържана инфраструктура, демографската криза, липсата на визия за използване на туристическия потенциал на региона, недостатъчно добре организираните социални услуги и пълната абдикация на местната власт от сектор “Култура”. А решението на всички проблеми, се нарича “Възраждане” с бюлетина номер 42, призовавам ви да гласувате с хартиена бюлетина”, заяви на срещата кандидатът за кмет на Пловдив, Ангел Георгиев.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

vaz

raj

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: "Възраждане"

Вирни се горе