Щанд на Община Девин предизвика голям интерес на туристическото изложение Ваканция и СПА Експо 2024

Щанд на Община Девин предизвика голям интерес на туристическото изложение Ваканция и СПА Експо 2024

Изключително голям интерес предизвика щанда на Община #Девин в най-мащабният туристически форум в България - 40-то Международно изложение Ваканция и СПА Експо 2024, който се провежда в периода от 13- 15 март в София.Мероприятието бе открито от министърът на туризма Зарица Динкова.

Община Девин участва за пореден път във форума на общия щанд на Туристически район „Родопи”. Под една шапка се промотират родопските общини Ардино, Смолян, Чепеларе, Девин и Брацигово. Това обединение дава резултат, като привлече вниманието на посетителите към района.

На щанда на Община Девин всеки посетител получава актуална туристическа информация за общината, възможностите за планиране на своята почивка и отдих, местата за настаняване, които могат да бъдат посетени.

В юбилейното издание на Ваканция & СПА Експо 2024 участват над 200 изложители от Европа, Африка и Азия. Партньор на събитието е Република Мадагаскар, а посетителите имат възможността да се запознаят с туристическите продукти на Великобритания, Турция, Китай, Гърция, Сърбия, Индия, Монголия, Мавриций, Малдиви, Дубай, Финландия и др.

Ваканция & СПА Експо 2024 се организира от Интер Експо Център с подкрепата на Министерството на туризма.

Вирни се горе