Шестима са в ареста за наркотици

Шестима са  в ареста за наркотици

В периода от 03.01.2020 г. до 05.01.2020 г. на територията на ОДМВР Смолян се проведе специализирана полицейска операция в резултат на която са констатирани следните престъпления :

РУ Чепеларе – при извършване на полицейска проверка на лек автомобил, управляван от 33 годишния М.А. от гр. Чепеларе, същият е изхвърлил през прозореца на автомобила плик с наркотично вещество. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

РУ – Чепеларе – при извършване на проверка на лек автомобил е установено, че водача А.С. на 25 години от гр. Пловдив, е управлява автомобила под въздействие на наркотично вещество в ТК Пампорово.

РУ-Чепеларе – образувано е бързо полицейско производство срещу Х.М на 27 години от гр. Пловдив, за държане на наркотични вещества .

РУ-Смолян – образувано е бързо полицейско производство срещу А.М. на 27 години от гр. Пловдив, изтърпяващ наказание в Затворническо общежитие от отворен тип – Смолян за държане на наркотични вещества .

РУ-Девин – образувано е бързо производство срещу 28-годишния М.А. от гр. Девин затова, че на 05.01.2020 г., е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества по пътя Девин-Михалково.

РУ-Мадан – образувано е бързо производство срещу 29-годишния Д.Ч. от гр. Рудозем затова, че на 05.01.2020 г. в гр. Рудозем е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества.

Вирни се горе