Сезонът на цветните летни блузи с яка

Сезонът на цветните летни блузи с яка

Дори най-консервативно настроените мъже обичат от време на време да вкарват разнородни елементи и акценти във визията си. С цветна блуза с яка дори най-семплият мъжки панталон би изглеждал доста по-интересно. Пролетта и лятото са сезоните, които най-много предразполагат към по-пъстри аутфити и оригинални модни идеи.

Следвайки най-новите тенденции, ние от LAZARINI – елегантният български моден бранд за мъже, приехме цветните летни мъжки блузи с яка с овации. И как иначе, те бележат края на скучните и безлични съчетания! Винаги е добре да вкарваме нови елементи и акценти в имиджа си, за да не си омръзваме, за да изненадваме приятно и себе си, и околните. Обновявайки се външно, обновяваме и психиката си. Добре известно е, че цветовете въздействат на ума и на възприятията му. Преценяваме хората, с които се срещаме, според външния им вид и според цветовете, които са избрали да носят. Добре е този избор да е съзнателен, тъй като той крие в себе си сила. Не го оставяйте на случайността.

Някои цветове имат положително, а други – отрицателно въздействие. Едните са топли и жизнерадостни, а другите – студени или дори мрачни. Ако се обличате предимно в дрехи в по-тъмни и приглушени тонове, ще бъдете възприеман като по-консервативен, мрачен, сдържан и дори затворен и необщителен. Така околните няма да имат особено желание да контактуват с вас, тъй като ще им се струвате недружелюбен.

Преразгледайте с критично око гардероба си, за да видите кои цветове преобладават в него. Бъдете готови да внесете повече топли и ярки цветове, които ще ви заредят с настроение и тонус. Сега е моментът да обмислите и покупката на цветна мъжка риза или мъжки тениски с къс ръкав и яка с пъстри декорации, с които да изненадате сам себе си – тоест да излезете от инерцията и от зоната си на моден комфорт.

Как една цветна лятна блуза с яка променя всичко?

Дори съчетана с мъжки панталон в най-неутралните възможни цветове (сиво или бежово), тя променя из основи излъчването ви. Лятото на 2023 е сезонът на ярките цветове и меланжираните материи.

bluza

Източник на изображение: lazarini.eu

В повечето магазини това лято ще откриете мъжки тениски с къс ръкав с яка и мъжки ризи с къс ръкав в жълто, оранжево, пастелно синьо, електриково синьо, зелено, коралово… Ярките и контрастни принтове са отличителните характеристики на свежите мъжки блузи с яка и къс ръкав на топлия сезон. Жизнерадостни хоризонтални и вертикални райета в бяло и оранжево и други ярки и топли цветове придават хубав тен на лицето и цялостен приветлив и положителен имидж.

Меланжираните материи също са голям хит. В тях са вплетени синьо и оранжево, синьо и розово, светло зелено и тъмносиньо… Яките им са в цвят тюркоаз, прасковено, зелено, синьо… Двуцветните яки са друг отличителен моден акцент на лято 2023, както и контрастните ленти в три цвята.

tri

Източник на изображение: lazarini.eu

Друг стилен акцент е контрастът между цвета на яката и на ръкавите или на бандовете на актуалните мъжки блузи с яка и къс ръкав. Особено ефектни са моделите в бяло с цветна контрастна яка (в тъмносиньо, например) и с бандове на ръкавите в трети цвят (зелено, например).

Цветните летни блузи с яка - изненадващи комбинации

Няколко стилни и цветни блузи в гардероба могат да бъдат успешно съчетавани с най-различни мъжки панталони в базови неутрални цветове. Изключително ефектно биха стояли с искрящо бяло долнище.

Цветните летни блузи с яка са спортно-елегантни и затова са добро попълнение и към по-елегантни мъжки панталони. Дават възможности за лесни и интересни съчетания

поради факта, че включват в себе си няколко цвята. С тях дори семплите ежедневни дънки придобиват характер и изглеждат по-стилно.

По-смелите джентълмени могат да заложат на мъжки панталон в червено, жълто, горчица или зелено и да го съчетаят хармонично с основния цвят на блузата или с цветните ленти на нея и на ръкавите.

Един съвет: ако блузата ви е с повече декоративни елементи, заложете на по-изчистен модел панталон. В такъв случай избягвайте панталоните с големи джобове, метални и пластмасови украси.

Надяваме се, че тази информация ще ви бъде от голяма полза при изграждането на една по-свежа лятна визия. Следете блога на LAZARINI за още интересна и полезна информация.

Вирни се горе