Седмица на отворените врати под мотото „Да запазим Земята чиста“ стартира в ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“

Седмица на отворените врати под мотото „Да запазим Земята чиста“ стартира в ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“

Седмица на отворените врати под мотото „Да запазим Земята чиста“ стартира в ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян.  Дните от 15 до 19 април са наситени със събития, основно на екологична тематика, подготвени от ученици и учители, и насочени към всички, които искат да посетят учебното заведение.

Първото събитие днес беше презентация в училищната библиотека на тема „Да запазим Земята чиста“. Гости бяха децата от детска градина „Родопчанче“. Малчуганите посетиха класна стая, разгледаха кабинета по интереси и училищната библиотека.

До края на седмицата пред посетителите в учебното заведение ще бъдат представени кабинетите по компютърно моделиране и класните стаи, предстои откриването на изложба от проекти на ученици от седми клас, представяне на екипа за личностно развитие – логопед, психолог, ресурсен учител и педагогически съветник. В края на седмицата ще бъде представен открит урок по английски език, подготвен от учениците от първи А клас с преподавател Николина Жекина.

Дните на отворените врати са насочени км родители, учители, ученици и всички, които искат да посетят ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Смолян, съобщиха от ръководството на училището.

Заповядайте!

Alternative ext

Alternativ text

Alternative te

Alternati text

Вирни се горе