Реновиран и модернизиран, хотел Родопски дом Чепеларе отвори врати за гостите си за ски сезон 2024

Реновиран и модернизиран, хотел Родопски дом Чепеларе отвори врати за гостите си за ски сезон 2024

Реновирани, обновени, с нови услуги, нов ресторант, ново меню, нов Wellness център- това са само част от направената модернизация на един от най-обичаните от семействата хотели- хотел Родопски дом в гр. Чепеларе.

Промяната е видна още щом прекрачите прага. Този хотел винаги е посрещал семейства с отворени обятия, така че не е изненадващо, че още в лобито са обособени различни зони за релакс и забавление на гостите от всички възрасти.

Alternive text Ново, по-просторно и по-уютно лоби с различни сетове за всички възрасти и занимания привлича гостите

Отвореният план позволява на родителите да се настанят удобно с книга или питие и едновременно да държат под око тийнейджъра, който се забавлява в новата зона за игри, както и малчугана в безопасния и жизнерадостен детски кът.

Alterntive text Тийн зоната в хотел Родопски дом, Чепеларе е оборудвана с последен модел плейстейшън и най-обичаните игри

Новият детски кът е безопасно, творческо пространство за децата. Добре оборудван с играчки и удобни места за сядане, той гарантира забавленията за най-малките гости. Въпреки, че не се предлага анимация ежедневно, той е отворен през целия ден и е идеален за безопасна игра и социализация.

Alterative text Детски кът в хотел Родопски дом, Чепеларе

Една от най-съществените новости в хотел Родопски дом е новият елегантен ресторант, който без всякакво съмнение, е най-изисканото място за хранене и събития в региона.

Уютната атмосфера и комфорт създават чудесни условия за провеждане на фирмени ичастни тържества, отбелязване на рождени дни, юбилеи и годишнини.

Alteative text Новият ресторант в хотел Родопски дом, Чепеларе

Хотел Родопски дом вече разполага и с нов Wellness център. Освен традиционната финландска сауна и парна баня, гостите вече могат да ползват инфрачервена сауна, солна стая, приключенски (шоков) душ, зона за релакс и разбира се- масажи!

lternative text Новата солна стая в хотел Родопски дом, Чепеларе е отворена за посещение всеки ден от 10:00 до 20:00 часа

Хотелските стаи и апартаменти също са обновени. Концепцията на хотела, която е елегантен минимализъм и функционална простота, е залегнала и в дизайна на стаите и апартаментите.

Ако желаете да се потопите в атмосферата на бягство от рутината, апартаментите заслужават специално внимание заради простора си, кухненски бокс, всекидневна зона, тераса и камина.

Alternative tet Концепцията на хотела, която е елегантен минимализъм и функционална простота, е залегнала и в дизайна на стаите и апартаментите

Най-добрият момент да посетите хотел Родопски дом е сега. Хотелът отпразнува отварянето си със специална промоционална оферта, валидна до края на Януари 2024 г.

Можете да резервирате директно тук- бързо и сигурно с включени 10% отстъпка за нощувка, закуска и вечеря https://bit.ly/4aQIBlQ

Вирни се горе