Съпредседателят на „Демократична България” ген. Атанас Атанасов и водачът на листата Зарко Маринов се срещнаха с избиратели и симпатизанти в пет смолянски общини

Съпредседателят на „Демократична България” ген. Атанас Атанасов и водачът на листата  Зарко Маринов се срещнаха с избиратели и симпатизанти в пет смолянски общини

Председателят на „Демократи за силна България” и съпредседател на „Демократична България” ген Атанас Атанасов, заедно с водачът на листата на обединеното в Смолян – Зарко Маринов, се срещнаха днес със симпатизанти и избиратели в Чепеларе, Смолян, Мадан, Неделино и Златоград. В отговор на въпросите на гражданите, кандидатът за народен представител Зарко Маринов пое ангажимент да положи максимални усилия Смолян и регионът да излязат от „списъка” на забравените.

„Винаги съм се борил за справедливост и институциите да работят за гражданите – това е тяхната функция. Истински народен представител от нашия регион може да бъде само човек, който е израсъл тук, познава проблемите, ще остане да живее тук. И той ще се бори срещу прекомерната централизация на държавата, за местно самоуправление и премахването на модела „премиер-бащица“, каза Зарко Маринов. „Листата на “Демократична България” в Смолян се води от известен, местен човек, какъвто е Зарко Маринов. Подкрепете го, защото като го изберете за народен представител, ще имате местен човек в Парламента, а това е най-важното. Хората го познават, той е един изключително почтен човек – журналист, който години наред се бори с неправдите и несправедливостта в Смолянския район. "Демократична България" със сигурност ще бъде представена в следващия парламент. Затова – гласувайте за сигурното”, призова избирателите ген. Атанас Атанасов. Той увери симпатизантите, че „Демократична България” е в готовност да участва активно за изграждане на устойчиво мнозинство в новият парламент, което да осигури необходимата стабилност на държавата за излизане от настоящата здравна, икономическа и политическа криза. „Хората са изморени от тази тежка политическа криза. И затова първият приоритет на “Демократична България” след изборите е да направим всичко необходимо държавата да бъде измъкната от тази криза. На първо място – трябва да се работи за съставяне на солидно мнозинство, което да излъчи правителство без ГЕРБ и ДПС”, допълни ген. Атанасов. Пред представителите на “Демократична България” жители на Чепеларе изказаха огромно притеснение от евентуален провал на зимния туристически сезон в Пампорово, заради пандемията. „Туризмът е един от отраслите, които в тази ковид-криза има нужда от държавна подкрепа. Държавата трябва да се намеси, защото в противен случай ще загубим позициите, които сме завоювали през годините. Трябва ни специален план, който да бъде разработен от Министерството на туризма за държавна протекция на този отрасъл на икономиката”, каза още съпредседателят на „Демократична България”.

Зарко Маринов информира симпатизантите, че е подал сигнал до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с настояване да се извърши проверка в общините Борино и Баните във връзка с големия брой заявления за образуване на подвижни секции. „Съмняваме се, че общинските администрации не са извършили обстойна проверка, дали лицата, подали тези заявления страдат от такива увреждания, които не им позволяват да напуснат дома си. Значителният брой на заявления, спрямо други по-големи като територия и население общини в областта, буди съмнения, че тези подвижни секции се превръщат в инструмент за контролиран вот и политически натиск”, посочи Маринов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе