Сабрутев: Лъжа е, че планирам уволнения в администрацията и чистотата

Сабрутев: Лъжа е, че планирам уволнения в администрацията и чистотата

„През последните дни умишлено се тиражират слухове, че чрез създаването на общинско предприятие ще лиша много от вас, служителите в общинската администрация и сферата на чистотата, от работните ви места. Напротив – ще разчитам на вашите опит и експертиза, за да направим услугите, които предоставяме на гражданите, такива, каквито заслужават“, казва в обръщение към служителите в общинската администрация и сферата на чистотата кандидатът за кмет на община Смолян от ПП „Движение Нашият град“ Стефан Сабрутев.

Ето го и пълния текст на обръщението:

Уважаеми служители и експерти в община Смолян,

Уважаеми смолянчани, работещи в сферата на чистотата,

През последните дни умишлено се тиражират слухове, че чрез създаването на общинско предприятие ще лиша много от вас, служителите в общинската администрация и сферата на чистотата, от работните ви места. Напротив – ще разчитам на вашите опит и експертиза, за да направим услугите, които предоставяме на гражданите, такива, каквито заслужават.

Създаването на общинска фирма за чистота цели не само да подобри сметосъбирането и сметоизвозването в общината – ежедневен повод за недоволство от гражданите, но и да създаде по-добри условия за работещите в тази сфера. Чистотата е услуга, която Общината дължи на всеки гражданин. С ваша помощ ще я направим по-добра и ще спестим средства от концесионния договор, които можем да използваме за облагородяване на нашите улици и паркове.

Относно работата на общинските структури: трябва да кажа, че разчитам на вашите опит, отдаденост и контакти, за да започнем с нова енергия да подобряваме живота на смолянчани. Високо оценявам труда, който полагате, и ви уверявам, че това ще бъде така и когато стана кмет.

Смолян има нужда от енергия и хъс, затова нашият слоган е „Действаме“. Очаквам да сме съмишленици и партньори в решаването на натрупаните проблеми. Колкото по-бързо се захванем за работа, толкова повече нашият любим град ще задържа и привлича инвеститори, млади хора с потенциал и добро образование, туристи през цялата година.

Стефан Сабрутев

Кандидат за кмет на община Смолян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: „Движение Нашият град“

Вирни се горе