С помощта на общината, инициативни граждани от ул."Борова гора" изградиха детска площадка

С помощта на общината, инициативни граждани от ул."Борова гора" изградиха детска площадка

Едно добро партньорство между община Смолян и инициативни граждани даде резултат. Нова детска площадка вече радва малчуганите от ул. „Борова гора“ в кв.Райково. Тя бе изградена с желанието на хората, които живеят там и община #Смолян. По този повод кметът Николай Мелемов посети новата детска придобивка на която вече играят децата от „Борова гора“.

„Благодарим ви г-н Мелемов, че ни дадохте разрешение да изградим детската площадка на имот, общинска собственост. Със средства, труд и материали се включиха доста хора от улицата на която живеем и след три седмици работа, детската площадка е готова. Благодарим, че вие ни осигурихте оборудването за площадката – люлки, пързалка, противоударни плочки, мрежа, ограда и други материали. Трябва да даваме добър пример, а не само да искаме“, казаха едни от инициаторите за изграждането на детската площадка Юлиян Кьоровски и Румяна Кадева.

„Сърдечно ви благодаря и аз, че давате такъв добър пример и когато работим заедно граждани и Община, нещата се случват. Винаги съм казвал, че децата са наш приоритет и трябва да правим всичко възможно те да растат здрави и щастливи, посочи Мелемов.

Вирни се горе