С молебен за здраве и успех ГЕРБ откри кампанията си в Смолян

С молебен за здраве и успех ГЕРБ откри кампанията си в Смолян

По традиция с молебен за здраве и успех ГЕРБ откри кампанията си в Смолян. Областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов заедно с кандидатите за народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти, се събраха в църквата „Св. Висарион Смоленски“ и бяха благословени за сполука на техните дела.

Благословията на свещениците Запрян Шиков и Иван Марински в светата обител бе за 17-те кандидати за Европейския парламент и 8-те кандидати за Народно събрание от листата на ГЕРБ-СДС.

Д-р Красимир Събев благодари за доверието, което му оказва партията за пореден път да бъде водач на листата с думите „Ще работим в тази предизборна кампания като един отбор така, че на 9 юни ГЕРБ да се поздравим с победа“. Той допълни, че ситуацията в страната е доста сложна и задачата в тази кампания е да покажат на хората, че всички заедно можем да си върнем сигурността, стабилността и спокойствието. Според д-р Събев ГЕРБ е доказала в годините, че залага на позитивна кампания, на послания и ангажименти, почиващи на реални факти и постижими цели.

„Ще говорим с хората за ценности и приоритети, ще обясняваме защо е важно да се гласува на тези два избора за ЕП и НС“, каза кандидатът за депутат. По думите му България е доказала на Европа, че има своите приоритети в голямото европейско семейство и ги отстоява ежедневно.

Вторият в листата Тодор Батков-син заяви, че тръгва с нагласа за победа! „Уверен съм, че родопчани ще усетят кой може да ги представлява и да защитава интересите им по най-добрия начин, без да забравя защо е изпратен в парламента. Време е ние, младите, добре образовани и мотивирани патриоти да излезем на политическата сцена. Очаквам положителна кампания. Хората се отвратиха от омаскаряването и използването на човешките трагедии за политически цели. Гласувайки ми доверие, избирателите ще видят и как се поемат ангажименти, и как се изпълняват“, допълни той.

"Тръгваме към вота със смирение. Откриваме кампанията с много разум и надежда за България. Това, което се случва в момента, не е добре за страната. Не е добре за общините, не е добре за хората. Трябва да се спре това усещане за неяснота какво ще се случи в утрешния ден, защото несигурността буди страх. Хората искат да гледат към бъдещето с надежда. Затова на 9 юни е най-добре да се доверят на ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината“, заяви Мелемов.

A text

Alterne text

Altertive text

Ae text

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация!

Вирни се горе