„Родопа“ записа класическа победа с 3:0 над „Верея“

„Родопа“ записа класическа победа с 3:0 над „Верея“

„Родопа“ (Смолян) записа класическа победа с 3:0 над „Верея“ (Стара Загора) в мач от първенството на „Трета лига“ – Югоизточна група игран днес на Стадион „Септември“ в Смолян.

За домакините се разписаха Михаел Кисьов, Николай Тихомиров и Теодор Стефанов. Габриел Енергиев пропусна да отбележи от дузпа за гостите.

Първите два гола в срещата паднаха през първата част на двубоя. Кисьов успя да открие резултата в 14 – та минута, а Тихомиров удвои в 31 – та.

През вторите 45 минути, играта отново се диктуваше от играчите на „зелено-белите“, които допуснаха и куп пропуски. В 76 – та минута, капитанът на „Родопа“ Теодор Стефанов, успя да оформи крайното 3:0, след прекрасно изпълнение от пряк свободен удар.

Главният рефер Николай Запрянов отсъди дузпа в полза на тима от Стара Загора, след като видя нарушение в наказателното поле на „Родопа“срещу Севдалин Юлиянов. 11 – ет метровият наказателен удар бе изпълнен от Габриел Енергиев, но стражът на домакините Горан Гръблев успя да избие удара и запази вратата си „суха“.

„Доволен съм от резултата. С оглед на натоварената ни програма, дадохме за пореден път шанс на терена да излязат петима юноши“, коментира старши треньорът на „Родопа“ Звезделин Чаушев.

Вирни се горе