„Родопа“ загуби с 2:3 от „Сокол“ в Марково

„Родопа“ загуби с 2:3 от „Сокол“ в Марково

„Родопа“ (Смолян) загуби гостуването си на „Сокол“ (Марково) с 2:3. Двубоят от първенството на „Трета лига“ – Югоизточна група се игра днес на стадиона в Марково.

Първи резултата откриха гостите в 17-та минута, след попадение на Михаел Кисьов и асистенция на Иван Ангелов. Превъзходството на „Родопа“ продължи през цялото първо полувреме, като смолянчани пропуснаха и две голови положения.

Вторите 45-минути също започнаха силно за тима от Смолян. На два пъти Иван Ангелов остава сам срещу вратаря, но не успя да реализира. Малко преди да се преполови полувремето, домакините успяха да изравнят от дузпа, отсъдена за игра с ръка от страна на Адриан Сюрджиев. В рамките на няколко минути, отборът на „Сокол“ постигна пълен обрат, след като вкара още два гола – от корнер и контраатака. В последната минута на двубоя, капитанът на „Родопа“ Теодор Стефанов успя да намали резултата, след като вкара гол с глава, като получи топката от Любослав Петров и в крайна сметка двубоят от 29-ия кръг завърши при резултат 3:2.

Вирни се горе