„Родопа“ Смолян загуби от „Локомотив“ II Пловдив с 1:2

„Родопа“ Смолян загуби от „Локомотив“ II Пловдив с 1:2

„Родопа“ (Смолян) загуби от „Локомотив“ II ( Пловдив) с 1:2 в домакински мач от 32 – ия кръг на първенство на „Трета лига“ – Югоизточна група.

Двубоят започна с известно предимство на гостите, които съвсем закономерно откриха и резултата в 21-та минута чрез Иван Арамазов. Равенството бе възобновено с гол на Беркай Халил в 41-та минута. При гола на „Родопа“ от щаба на тима от Пловдив имаха претенции за засада, при получаването на топката от Иван Ангелов, който бе в основата на головата атака.

През втората част, домакините бяха по-добрия отбор на терена и надиграха тима на „Локомотив“ II.

Шанс пред гола нямаха Теодор Стефанов, Антон Белюков, Иван Ангелов и младата надежда Радостин Самуилов. Пловдивчани успяха да „откраднат“ 3-те точки в даденото две минутно продължение от главния рефер Стефан Гурков от Сливен.

В 91 та -минута, Марио Начев бе най-съобразителен пред вратата на Горан Гръблев и след грешка в защитата на „Родопа“ той отбеляза за 1:2. След поредния гол, цялата резервна скамейка и треньора на „Локомотив“ II влезнаха на терена, за да поздравят голмайстора.

Според старши треньора на „Родопа“ Звезделин Чаушев, тимът му не е заслужавал загуба в двубоя.

„Може би точката щеше да е справедлива с оглед на показаното на терена, но във футбола е така. Този път късметът бе на страна на противниковия отбор“, коментира той.

„Родопа“ имаха и сериозни кадрови проблеми. Защитникът Любослав Петров е трайно контузен, а наказание за червен картон истърпя голаджията Михаел Кисьов. Освен това титулярният вратар Тодор Малинов не успя да пази мача.

Вирни се горе