„Родопа“ с разгромна победа над „Берое“ II

„Родопа“ с разгромна победа над „Берое“ II

С четири гола на капитана Теодор Стефанов и по един на Михаел Кисьов, Борислав Семетски и Елмир Мустански, „Родопа“ (Смолян) разгроми „Берое“ II в домакински мач с общ резултат от 7:0.

Головото шоу на Стадион „Септември“ стартира още в 3-та минута, когато Стефанов „разстреля“ Димитър Алтънов. Михаел Кисьов удвои в 14-та минута, а в 31-та Теодор Стефанов вкара за 3:0.

Второто полувреме стартира отново силно за домакините, като последваха няколко пропуска един след друг, но в 51-та минута, Стефанов оформи своя хеттрик и вкара за 4:0. Отново той успя да вкара в 64-та минута за 5:0. Кисьов на два пъти нацели гредите на противниковата врата, а гол на Радостин Самуилов бе отменен, заради отсъдена засада, която беше доста съмнителна. В 75-та минута в голмайсторската листа се записа и Борислав Семетски. В 84-та минута бе отсъдена и дузпа в полза на „Родопа“, която бе изпълнена от завърналият се в тима Елмир Мустански.

Той бе точен и оформи крайното 7:0. Освен аплодисменти за голмайстора, такива имаше и за Даниел Кутев, който преотстъпи изпълнението на 11 – ет метровият наказателен удар и трогна феновете.

Публиката в Смолян посрещна с транспарант за добре дошъл Елмир Мустански.

„Заслужена победа. Тотално доминирахме над младия отбор на „Берое“ II. Радвам се, че от първата до последната минута играхме на ниво и не подценихме противника“, коментира след срещата старши треньорът на „Родопа“, Данаил Бачков.

Двубоят от 17-ят кръг на шампионата на „Трета лига“ – Югоизточна група стартира с отдаване на почит към бившият футболист и треньор на „Родопа“ Юлиян Сюрджиев, който за съжаление след боледуване загуби битката за живота си на 26 октомври.

Целият отбор на домакините излязоха на терена с фланелки с лика на Дашката, като през целия мач играха и с черни ленти. Точно в 8-та минута, главният рефер Райко Чакъров прекъсна за минута играта отново в памет на Сюрджиев, който е играл през по-голямата си част от футболната си кариера с номер 8.

Вирни се горе