„Родопа“ победи „Загорец“ с 1:0 у дома

„Родопа“ победи „Загорец“ с 1:0 у дома

„Родопа“ (Смолян) победи „Загорец“ (Нова Загора) с минималното 1:0, в мач от 7-ия кръг на първенство на „Трета лига“-Югоизточна група. Срещата се игра днес на Стадион „Септември“, в смолянския квартал „Райково“, като единственото попадение в срещата бе на Михаел Кисьов в 42-та минута, след прекрасна асистенция на Владимир Драмалиев.

И двата отбора показаха добра игра. Футболистите се раздаваха и се получи много добър мач, но в крайна сметка домакините бяха по-добрите и съвсем заслужено се поздравиха с победата, след огромна подкрепа и от страна на публиката. След последният съдийски сигнал феновете скандираха и името на старши треньора, Кириякос Георгиу.

Той от своя страна благодари за атмосферата, създадена от привържениците на „зелено-белите“, както и на персонала отговарящ за поддръжката на спортното съоръжение за добрата подготовка на терена, въпреки лошите метеорологични условия преди началото на срещата.

„За първи път от престоя си в Смолян видях футболна атмосферата и публика, която да повлияе на играта и да вдигне нашите футболисти в момент, в който имаха нужда, за което им благодаря“, коментира Георгиу.

Наставникът на „Родопа“ не пропусна да благодари и на своите футболисти за добрата игра, която показаха.

„Смятам, че нашият отбор игра много добър футбол и заслужено спечелихме 3-те точки благодарение разбира се и на 12-ия играч – нашите фенове“, коментира след срещата и футболистът Радослав Узунов.

Добра оценка за мача и играта на двата отбора даде и Радостин Самуилов, който разбира се подчерта, че „Родопа“ са били по-добрият тим на терена.

„Всички се раздадохме и спечелихме заслужено. Опонентът ни не беше от най-слабите, но не успя да покаже добра игра. Благодаря на феновете за подкрепата“, коментира още Самуилов.

Вирни се горе