„Родопа“ победи и „Загорец“ в Смолян с 2:0

„Родопа“ победи и „Загорец“ в Смолян с 2:0

„Родопа“ (Смолян) записа домакинска победа над „Загорец“ (Нова Загора) с 2:0. Двубоят от 33-ия кръг от първенство на „Трета лига“ – Югоизточна група се игра днес на Стадион „Септември“ в смолянският квартал „Райково“.

Първият гол падна в 13-та минута, след изпълнение на дузпа от страна на Даниел Кутев. Изстреляната от него топка бе избита от стража на гостите Евгени Караманов, но Кутев успя с глава да изпрати коженото кълбо в мрежата на #„Загорец“. Домакините пропуснаха още няколко добри възможности през първата част.

През вторите 45-минути, футболистите на #„Родопа“ продължиха с добрата си игра и съвсем заслужено удвоиха резултата. Капитанът на“зелено-белите“ Теодор Стефанов успя да вкара за 2:0 с много красиво изпълнение.

След края на мача, феновете на „Родопа“ изпратиха с аплодисменти футболистите на тима, както и Стефан Киков, който изигра последния си домакински мач за тима.

rodopa

Двубоят се оказа и бенифис за главния съдия Тодор Малинов от Пловдив. Делегатът на мача Трендафил Думбалаков връчи почетен Плакет от името на Зоналния футболен съвет в #Пловдив. Кумът на Малинов, Неделчо Гаджалов, който също е рефер го изненада с паметен Плакет за срещата. От името на домакините, административния директор Сашо Пайталов подари на главния съдия екип на #„Родопа“ за последния му мач в Аматьорската лига, както и капитанът на гостите Евгени Караманов.

Вирни се горе