„Ресторант – градина Модър“ - гр. Девин ви очаква

„Ресторант – градина Модър“ - гр.  Девин ви очаква

Казват, че в Родопите всяка хапка е по – вкусна, хлябът засища повече и виното е по – сладко. Подарете на себе си и семейството си тази емоция, посетете тази шепа земя, която пълни душата на човек с красота и спокойствие и усетете родопската доброта и гостоприемност на хората.

„Ресторант – градина Модър“ Ви очаква и ние от екипа му ще разкрием пред Вас тайните на перфектния вкус, който ще помните дълго и който ще Ви кара да се връщате при нас!

Ресторантът разполага с красива градина и беседки, в които ще имате възможност сами да приготвите храна, да опитате родопско чеверме и вкусна скара и да се наслаждавате едновременно с това на красотата на Родопа планина.

Дечицата Ви ще могат да играят на воля в детския ни кът, докато Вие похапвате и ще може да се насладите пълноценно на приятелска компания и дълги безгрижни разговори.

„Ресторант – градина Модър“ е подходящ за провеждане на фирмени мероприятия, сватби и семейни тържества. Разполага със сто и седемдесет места в салона, а да не забравяме и за градината, където има възможност за настаняване на голям брой гости.

https://modar.bg

Вирни се горе