Решения за проблемите на малките населени места обсъди Димитър Кацаров, кандидат кмет на община Смолян с жители на с. Стойките

Решения за проблемите на малките населени места обсъди Димитър Кацаров,  кандидат кмет на община Смолян с жители на с. Стойките

Изключително пoлзотворно обсъждане беше проведено по време на срещата на Димитър Кацаров, кандидат за кмет на община Смолян и кандидати за общински съветници от “Новото време“ – КРОС с жителите на с. Стойките. Жителите споделиха, че сметосъбирането, което е проблем в цялата община Смолян, е много тежък казус за селото. Хората отбелязват, че сметосъбиращата фирма не върши своята работа качествено и контейнерите на селото не се събират с месеци.

Димитър Кацаров отбеляза твърдото си намерение да насочи усилията си към максимално ефективно и винаги прозрачно използване на европейските средства, привличани в общината. По този начин може да бъде разрешен и проблемът със свлачището в с. Стойките, както и другите инфраструктурни проблеми на Смолян и на останалите малки населени места в общината.

„Важно е да насърчим всички заинтересовани групи - местна власт, бизнеса, неправителствения сектор, да участват активно в този процес по привличане и прозрачно и качествено използване на средства от Европейските фондове“, отбеляза Димитър Кацаров.

Желанието да се работи повече за развитието на културния живот в общината беше друга допирна точка на участниците в срещата.

Кандидатът за кмет на община Смолян Димитър Кацаров разгледа заедно с Коста Начев, кандидат за общински съветник от „Новото време“ и КРОС Музея на гайдата, който жителите на с. Стойките се гордеят, че са построили със собствени средства и доброволен труд.

mitk

srech

drugi

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър Новото време

Вирни се горе