РДТ „Николай Хайтов“ с нов сайт

РДТ „Николай Хайтов“ с нов сайт

РДТ „Николай Хайтов“ в най-скоро време ще представи на своите зрители новия си сайт – rdt.bg. Той ще бъде по-удобен, по-полезен, по-красив. Разработването на новата онлайн платформа е подарък от Петър Славчев, който е юрист по образование, впоследствие завършва „Графичен и уеб дизайн“. Петър прави този жест от любов към театъра, Смолян и Родопите.

В новия продукт ще намерите новини, акценти и интересна информация. Ще имате възможност да се запознаете с мисията, целите и историята на нашия театър и да научите повече за актьорите и останалата част от екипа. Дори ще можете да проверите свободните места и да резервирате билети за театралните постановки на любимия си театър, бързо и лесно – през вашия компютър, таблет или телефон. Част от страниците все още са недостъпни, защото са в процес на изграждане, но в много скоро ще започнат да функционират.

Амбицията е сайтът да бъде максимално полезен, както за многобройните любители на театъра, така и за журналистите от печатните и електронните медии. *Вярваме, че [https://www.rdt.bg/][rdt.bg.] ще се превърне в място за среща с приятели!*

Вирни се горе