Различни видове бързи кредити

Различни видове бързи кредити

chovek

Понякога всеки човек се нуждае от бързи пари, за да покрие неочаквано появил се разход. Ако не ви се е случвало досега, нормално е да не знаете какви видове бързи заеми има на пазара. В настоящата статия ще ви дадем малко повече информация, за да изберете най-подходящия вид за себе си.

Заеми до заплата

Заемите до заплата са удобен начин да получите бързи пари, за да посрещнете непосредствените си нужди. Можете да кандидатствате за заем до заплата онлайн или лично, без кредитна проверка. Минималните изисквания за получаване на заем до заплата са да сте навършили 18 години, да имате банкова сметка и редовен източник на доходи. Повечето от тези кредитори имат бързо одобрение и обикновено могат да предоставят заем с ниска лихва. Ако обаче не можете да изпълните тези изисквания, трябва да помислите за други алтернативи, преди да кандидатствате за заем до заплата.

Заемът до заплата е краткосрочен заем, който обикновено се дължи на следващия ден за заплата на кредитополучателя. В повечето случаи заемът до заплата ще продължи две седмици. Повечето кредитори до заплата ще ви помолят да отложите личен чек до датата на следващата ви заплата, за да могат автоматично да изтеглят пари от банковата ви сметка. Лихвеният процент на заема до заплата обикновено е между петнадесет и двадесет процента от заетата сума. Кредиторите до заплата използват годишен процент (ГПР), за да определят този процент, а средният ГПР е около четиристотин и двадесет процента.

avto

Заеми за собственост на автомобили

Автомобилните заеми са бърз начин да получите пари, обикновено за по-малко от час. Заемодателят използва правото на собственост върху вашата кола като обезпечение. Тъй като те не проверяват кредита, заемите за залог на автомобили са бърз начин за заемане на пари. Най-големият недостатък е рискът да загубите колата си, ако не можете да извършите плащанията си. Заемите за залог на автомобили обаче не изискват добър кредит, така че всеки с кола може да се класира.

Средният срок на заема е от 15 до 30 дни, но някои кредитори предлагат по-дълги срокове. Размерът на кредита обикновено е между 25% и 50% от пазарната стойност на автомобила. Освен това може да се наложи кредитополучателите да плащат такси за отпускане, обработка и документиране на заема. Тези такси могат да добавят до половината от сумата на заема.

Друго предимство на заемите за собственост върху автомобили е, че те имат ниски кредитни изисквания. Въпреки че много финансови институции ще поискат доказателство за доход, заемите за собственост на автомобили не изискват обезпечение. Когато кандидатствате за заем за собственост на автомобил, вашият заемодател ще наложи залог върху вашето превозно средство. Този залог ви позволява да задържите колата си, докато извършвате плащанията си, но ако не направите плащанията си, заемодателят може да отнеме колата ви.

key

Авансови заеми в брой

Паричните аванси са краткосрочни заеми. Те обикновено се изплащат в деня на плащането ви или в рамките на две седмици. Различните финансови институции имат различни условия и изисквания за своите заеми и трябва да сте запознати с тях, преди да кандидатствате. По принцип заемодателите, които предоставят пари в брой, не извършват кредитна проверка и повечето не изискват кредитен рейтинг. Някои кредитори също имат гъвкави условия за плащане, така че можете да правите частични плащания.

Заемите в брой не са за всеки. Някои се използват за спешни случаи, изплащане на дълг или теглене на нов заем. Тези заеми често са приемлива форма на неконсолидирано финансиране за хора с лоша кредитна история и ограничен достъп до банкови кредитни линии. Авансовите заеми в брой може също да изискват първоначална вноска, така че имайте предвид това, преди да вземете пари назаем.

Авансовите заеми са краткосрочни заеми, предоставяни от банки и други финансови институции. Те предоставят краткосрочно решение за спешна финансова ситуация и ви позволяват да получите допълнителни пари до следващата си заплата. Тези заеми обаче никога не трябва да се използват като дългосрочно решение. Поради тази причина трябва да имате план за изплащане на заема изцяло.

istoria

Заеми на вноски за хора с лоша кредитна история

Ако имате лоша кредитна история и се нуждаете от пари сега, имате много възможности за заем на вноски. Тези заеми могат да ви помогнат да получите парите, от които се нуждаете, без да се притеснявате за кредитния си рейтинг. Може също да се наложи да направите авансово плащане по заема си, което ще намали общата сума. Някои кредитори също ви позволяват да промените датата на плащане и да отложите плащанията. Ако кредитът ви все още е нисък, трябва да проверите и алтернативни опции, включително обезпечени лични заеми.

Когато търсите заеми на вноски с лоша кредитна история, не забравяйте да сравните всичките си опции. Намерете такъв, който осигурява бързо одобрение, щадящи кредитни изисквания, конкурентни лихвени проценти и най-добри условия. След като сте стеснили възможностите си, можете да съберете необходимата документация. Тези документи обикновено включват държавен документ за самоличност, банкова информация за директен депозит, социалноосигурителен номер и доказателство за доход.

Някои кредитори ще позволят на кандидатите да кандидатстват само онлайн, докато други могат да разрешат само лични заявления. След като сте одобрили, бъдете усърдни в изплащането на вноските по кредита си всеки месец. Някои заемодатели дори ще настроят напомняния в календара, така че да не пропуснете плащане.

В случай, че имате нужда от бърз кредит, препоръчваме ви да се консултирате с реномирана финансова институция, например Фератум, за да ви помогнат да изберете най-подходящия продукт.

Вирни се горе