Растящи доходи, намаляване на административната тежест за бизнеса и нови облекчения са само част от приоритетите на “Продължаваме Промяната – Демократична България”

Растящи доходи, намаляване на административната тежест за бизнеса и нови облекчения са само част от приоритетите на “Продължаваме Промяната – Демократична България”

Растящи доходи, реална подкрепа и намаляване на административната тежест за бизнеса, нови облекчения за млади родители, младите лекари с високи стартови заплати, институции с политически неутрални ръководители

Програмата на “Продължаваме Промяната – Демократична България” показва как България може да продължи по пътя, очертан от двете редовни правителства на коалицията. За нейното реализиране е нужно огромното мнозинство за нормална европейска България да излезе да гласува на 9 юни.

Основните акценти включват продължаване на политиката за растящи доходи, подкрепа и намаляване на административната тежест за бизнеса, по-добър достъп и повишаване на качеството на образованието, здравеопазване, което работи за хората, социална политика в подкрепа на младите родители и достоен живот на възрастните. ПП-ДБ поставя и конкретни мерки за продължаване на съдебната реформа, за да има България истинско правосъдие, справедливост и институции с политически неутрални и почтени ръководители, избрани прозрачно.

Една част от приоритетите за област Смолян са свързани с продължаване на работата по процедурата за скоростна отсечка Пловдив-Смолян-Рудозем, официалното отваряне на ГКПП Рудозем-Ксанти. На фокус отново ще бъдат контрола на конкурсите за назначения и съблюдаване за политическо вмешателство. Те трябва да бъдат печелени от най-добре представителите се, а не от най-приближените до определена политическа партия. Приоритет за региона е контролът над институциите, че заложените над 200 млн. лв. За ремонти в област Смолян в бюджет 2024 на Асен Василев ще бъдат извършени.

Ние сме тук, мнозинство сме и трябва да си извоюваме правото да живеем в нормална европейска България. Да излезем на 9 юни с номер 14!

Купуването и продаването на гласове е престълнение!

Вирни се горе