ПРОГРАМА ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО – 1 ЮНИ

ПРОГРАМА ЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО – 1 ЮНИ

По повод 1-ви юни - Международния ден на детето, Община #Смолян, съвместно с Превантивно информационен център по наркотични вещества, МКБППМН, РЦПППО-Смолян и ЦПЛР-ОДК–Смолян, организират за всички малки и големи деца, празник с много игри и забавления.

За участие в най-красивият детски празник ще има място за всяко дете и ученик, който желае да участва, както следва:

I.ОБЩИНА СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ.

Място на провеждане – 01.06.2022 г. – стартът ще бъде даден от 14:00 часа от Амфитеатъра на Нов център гр. Смолян /локалното платно пред Община Смолян/.

Прочетете още на: Община Смолян по повод 1 юни – Международен ден на детето, организира състезание по колоездене (smolyan.bg)

II.РЦПППО-СМОЛЯН – ОРГАНИЗИРА АТЕЛИЕТА ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ:

„Рисунка върху лице“- лицата на децата ще бъдат изрисувани по тяхно желание.

„Приложно ателие“- децата ще имат възможност, с помощ или самостоятелно, да изработят предмет за себе си, да участват в обща апликация, да рисуват и творят.

„Фото кът“- деца и възрастни ще имат възможност да се снимат със специално изработена за празника голяма рамка за снимки.

Място на провеждане – 01.06.2022г. , РДТ „Н.Хайтов“ - Смолян, фоайето на ет.1 от 16.00 часа. При всяко от ателиетата ще има специалисти на РЦПППО- Смолян, които ще взаимодействат с децата и ще се погрижат за тяхното добро настроение.

III.ЦПЛР-ОДК-СМОЛЯН, ОРГАНИЗИРА ТРАДИЦИОННИЯТ КОНКУРС "МИС И МИСТЪР"КАПЧИЦА"

Място на провеждане - 01.06.2022г. , РДТ „Н.Хайтов“ - Смолян, фоайето на ет.2 от 16.30 часа. Децата от ЦПЛР-ОДК ще открият официално празника, показвайки своят талант и умения.

Вирни се горе