ПРОФ. КЕХАЙОВ: ЦЕЛТА НА 11-ТИЯ КОНГРЕС НА ЮЕМФ Е ОБМЕНЯТA НА ОПИТ ПО НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ТЕМИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

ПРОФ. КЕХАЙОВ: ЦЕЛТА НА 11-ТИЯ КОНГРЕС НА ЮЕМФ Е ОБМЕНЯТA НА  ОПИТ ПО НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ТЕМИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

За мен е чест да открия 11-тия Конгрес на Югоизточно-Европейския Медицински Форум.

Своето начало той води от 2003 г. През всичките тези години осковна наша цел е да даваме трибуна и поле, на което водещи специалисти да могат да обменят опит по - най-актуалните теми в здравеопазването. Нещо, което смятам, че е безценно. Това заяви по време на откриването проф. Андрей Кехайов, президент на Югоизточно-Европейския Медицински Форум, който се провежда в периода 08 -11 септември 2022 г., в гр. Пловдив и гр. Смолян.

Председателят на БЛС д-р Иван Маджаров определи 11-тия Конгрес на Югоизточно- Европейския Медицински Форум като значим и пространен, издигащ авторитета не само на съсловието, но и на България като цяло. “В днешно време е трудно да сплотяваш, много по-лесно е да разделяш.”, завърши д-р Маджаров и изрази своята увереност в успеха на Конгреса.

По време на Конгреса доклади в отделните панели ще представят над 60 водещи университетски лектори от Европа и света, видни представители на медицинските академични среди, ръководители на лечебни заведения, здравни мениджъри от България и чужбина.

Предизвикателствата на съвременните епидемии – измамни аларми или реални заплахи;

· Бърнаут синдром сред лекарите;

· HPV ваксина-безопасност и ефикасност;

· Агресия срещу здравни работници – тенденции и възможни решения.

Пълната програма на 11-тия Конгрес на Югоизточно-Европейския Медицински Форум и цялата информация за събитието на сайта на Югоизточно- Европейския Медицински

Форум: www.seemfcongress.com както и в прикачения файл.

Вирни се горе