Проф. Георги Михайлов в Девин: Приходите от води, пещери и природни богатства трябва да остават при хората в общината!

Проф. Георги Михайлов в Девин: Приходите от води, пещери и природни богатства трябва  да остават при хората в общината!

Продължават предизборните срещи на кандидатите за народни представители на Коалиция БСП за България в област Смолян. Като изключително ползотворни бяха определени от жителите на община Девин. "Природните ресурси трябва да се използват от общината и приходите от води, пещери и природни богатства трябва да остават при хората". Това заяви вчера пред жители на Девин водачът на листата проф.Георги Михайлов.

"Общинските земи и пасища трябва да се дават на местни хора, защото община Девин има потенциал за развитие на земеделието и животновъдството. Горите са голямото богатство на Родопите, затова трябва да се пазят, трябва да се спре незаконната сеч”, допълни още проф.Михайлов.

По думите му големият потенциал на общината са природата и нейните хора и политиката на БСП е да задържи хората в Девин и останалите населени места в региона чрез безплатни детски градини, помощ за млади работещи семейства, стипендии за студенти по медицина, които след това да се върнат тук и да работят в болницата. Също така е нужна помощ за възрастните хора и по-добри социални услуги”, коментира водача на листата на БСП.

В срещите в Девин и селата Лясково и Осиково взеха участие и кандидатите за народни представители Емил Хумчев, Севдалин Хъшинов, Зорница Радева и Радка Тунева-Янчевска.

devin

osikovo Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе