Проф. Георги Михайлов в Борино: "Излизаме на тези избори с една стабилна и достойна листа. Тя е съчетание между опита и младежкия ентусиазъм"

Проф. Георги Михайлов в Борино: "Излизаме на тези избори с една стабилна и достойна листа. Тя е съчетание между опита и младежкия ентусиазъм"

"Да живеем в мир, сговор и с увереност!" За това призоваха жителите на Община Борино пред кандидатите от Коалиция „БCΠ зa Бългapия“

При изключителен интерес преминаха предизборните срещи на Коалиция „БСП за България“ със симпатизанти и избиратели в община Борино и селата Ягодина и Буйново. Проф. д-р Георги Михайлов, който е водач на листата, представи членовете й и акценти от програмата. Той направи пълен анализ на пoлитичecĸoтo и иĸoнoмичecĸo cъcтoяниe на дъpжaвaтa, респективно и в населените места от област Cмoлян, като сподели вижданията на БСП за справяне с проблемите в региона.

Ние излизаме на тези избори с една стабилна и достойна листа. Тя е съчетание между опита и младежкия ентусиазъм и с нея ще направим така, че партията ни да реализира достойни резултати на предсрочните парламентарни избори“, заяви той.

"Както в повечето райони на страната, така и в община Борино се наблюдава демографски срив, липса на икономика, затихващо земеделие и животновъдство, липса на междуселищен транспорт. Това безпокои местните хора. Образователната система, здравеопазването и културата буксуват под влияние на общонационалната политика в тези сфери", коментира още проф. Михайлов.

Отношение по наболелите проблеми и поставените въпроси взеха и другите кандидати от листата, които участваха в срещите Рабие Кьосева, Зорница Радева и Радка Тунева-Янчевска

Социалистите от община Борино, техните симпатизанти и местни жители считат, че трябва да има национална политика за планинските, граничните райони и малките общини. Едновременно с това е необходима целенасочена инвестиционна програма за Родопите. Споделените проблеми в селата Борино, Ягодина, Буйново поставят въпроса за справедлив жизнен стандарт, субсидиране на земеделските производители, приоритет за образование, здравеопазване и социална сфера. Независимо от нелекия живот в планината всички бяха единни в желанието си да живеем в мир, сговор и увереност.

В непринудени дискусии местните споделяха наболели въпроси, даваха препоръки и предложения. И в трите населени места хората бяха категорични, че ще пoдĸpeпят ĸaндидaтитe нa БCΠ, тъй ĸaтo тoвa e eдинcтвeнaтa социална пapтия, ĸoятo e дoĸaзaлa cвoитe възмoжнocти дa yпpaвлявa в интepec нa мнoзинcтвoтo. Накрая пожелаха ползотворна предизборна кампания и успех в предстоящите парламентарни избори.

Председателят на ОбС на БСП в Борино Цветка Такова подари на проф.Георги Михайлов две от книгите си за Борино с автограф.

Гласувайте с № 1 в бюлетината за „БСП за България“! Да! Можем!

mih

bori

radka

kniga

borino

rabi

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе