Проф.Елена Николова: Млади хора като Владимир Георгиев трябва да влизат в управлението на общините, за да може местната власт да бъде наистина в услуга на хората

Проф.Елена Николова: Млади хора като Владимир Георгиев   трябва да влизат в управлението на общините, за да може местната власт да бъде наистина в услуга на хората

Владимир Стойчев Георгиев, кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ, Община Девин, е млад мъж от с. Брезе, който живее в родното си село. Завършил е Професионалната гимназия по техника и технологии в гр. Смолян и е студент в трети курс, специалност "Маркетинг", във Филиала на Пловдивския университет в областния град. По професия е СПА терапевт в Беденски минерални бани, като непрекъснато обогатява знанията и усъвършенства уменията си чрез курсове и семинари по източни техники за масаж: тайландски традиционен, Юмейхо (асистент-преподавател е, 4-ти Дан), Сейки Шиацу, остеопатия (към Източна европейска школа).

Владимир Георгиев е партньор и консултант към Китайския държавен холдинг "Нова ера" в здравната индустрия. Той е учредител и председател на сдружение "Заедно за Родопите", което развива богата дейност в полза на обществото. През последните години в края на август Владимир заедно със съмишленици организира поход от центъра на Брезе до местността Синора, където се правят демонстрации на различните техники за масаж под съпровод на гайди, дават се съвети за здравословен начин на живот, а участниците дегустират родопски ястия и играят народни хора.

Зад всичко това се крие един сърдечен, приветлив, чувствителен и отворен към чуждите болки и проблеми човек, със заразяващо чувство за хумор. Не само с майсторството на ръцете си, но и със съвет и блага дума Влади е помогнал и продължава да помага на много хора.

Рядкост са младежите в наше време, които работят с плам и ентусиазъм за родното си място, които популяризират даденостите му и мечтаят в близко бъдеще да го видят процъфтяващо и проспериращо.

Такива млади хора трябва да влизат в управлението на общините и кметствата, за да може местната власт да бъде наистина в услуга на хората.

Проф. Елена Николова

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

devin

Вирни се горе