Продължаваме Промяната - Смолян обявява конкурс за младежи на тема “Каква е твоята вдъхновяваща идея за развитие на Област Смолян?”

Продължаваме Промяната - Смолян обявява конкурс за младежи на тема “Каква е твоята вдъхновяваща идея за развитие на Област Смолян?”

Активни младежи от Смолян ще имат възможност да представят идеите си за развитие на областта.

Продължаваме Промяната - Смолян обявява инициатива, която съчетава креативност и обществена активност. Под наслов "Каква е твоята вдъхновяваща идея за развитие на област Смолян?", този проект предоставя на младите хора на възраст между 18 и 25 години от община Смолян възможност да споделят своята визия за бъдещето на региона и да участват в обществения дебат за промени.

Желаещите да участват трябва да проучат предизвикателствата, пред които се изправя област Смолян и да формулират своята иновативна идея за решаване на проблем или за подпомагане на развитието на региона под формата на есе или видео, което да изпратят на имейл адрес smolyan@promeni.bg преди 22.12.2023 г.

Десет участници, чиито идеи са най-интересни, ще бъдат поканени да посетят Народното събрание, да се запознаят с народния представител Михал Камбарев, с негови колеги и с работата им в Парламента. Те ще имат възможност да посетят пленарна сесия и да вземат участие в дискусия на тема “Развитие на Област Смолян”.

Повече за инициативата може да научите тук: https://zazhivsmolyan.com/novini/kakva-e-tvoyata-vdahnovyavashta-ideya-za-razvitie-na-oblast-smolyan/

“Бъди активна част от промените в Смолян! ТВОЯТА идея притежава силата да преобрази бъдещето!”

Вирни се горе