„Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ представиха листата си по иновативен и забавен начин!

„Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ представиха листата си по иновативен и забавен начин!

Новосформираната коалиция публикува видео с блицинтервю на всички от листата

Новото обединение между демократичните партии „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ представи своите кандидати за народни представители от област Смолян по интересен и увличащ начин. Във видеото на регионалната им страница, всички от листата отговарят на интересни, лични и не толкова лични блиц въпроси.

Основното послание на представителите на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в областта е всъщност призив към родопчани да бъдат смели и амбициозни за живота си и потенциала на родното им място, както и да се отнесат отговорно към избирателното си право, защото всичко зависи от техния избор.

Когато идеята е споделена, тя става по-лесно достижима!, апелират от коалицията.

Блиц интервюто с кандидатите за народни представители от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ може да видите на този линк https://fb.watch/jeQ_r1QojL/. Те се надяват, че то ще допринесе гласоподавателите да ги опознаят по-добре и ще помогне посланието им да достигне до повече хора. Нетрадиционният начин на представяне от тяхна страна предизвика много усмивки и позитивни коментари в социалните мрежи.

Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" се явява на парламентарните избори на 02 април с номер 12 в бюлетината.

#ИмаКак да бъдем нормална европейска държава!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе