Продължаваме Промяната – Демократична България: Къде да ни чуете и видите днес

Продължаваме Промяната – Демократична България: Къде да ни чуете и видите днес

Днес "Продължаваме Промяната-Демократична България" организират редица събития, които целят да насърчат общностния дух и да подготвят всички нас за предстоящите избори. Ето къде можете да ни чуете и видите:

Събитие на Площад 14 - Стар Център, гр. Смолян

Заповядайте на Площад 14 за едно незабравимо събитие, изпълнено с разнообразни активности:

  • Шах маси и уличен шах: За любителите на стратегическите игри, сме подготвили специални шах маси, където ще можете да премерите уменията си и да се забавлявате.

  • Баскетболен кош: За тези, които предпочитат по-активни занимания, ще има баскетболен кош, където можете да поиграете и да се раздвижите.

  • Безплатни книги: Разгледайте нашата библиотека на открито и вземете книга, която ви вдъхновява. Четенето е път към знание и промяна.

  • Семена за растения: Вземете си пакет със семена и направете първата стъпка към зелено и устойчиво бъдеще. Засаждането на растения е символ на растежа и новото начало.

  • Други активности: Очакват ви още много интересни и забавни активности, които ще допринесат за приятната атмосфера на събитието.

2.Дебат между Михал Камбарев и Георг Георгиев

Кога: Днес от 16:10

Къде: По Нова телевизия

Не пропускайте дебата между Михал Камбарев, депутат от ПП-ДБ, и Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ. Те ще обсъждат важни за страната ни теми и ще представят своите виждания и предложения.

3.Въпроси и отговори на живо във Facebook

Кога: Днес от 19:00

Къде: Facebook страницата на Михал Камбарев

https://www.facebook.com/Mihal.Kambarev.PP/Текст на връзката

Присъединете се към живото предаване на Михал Камбарев във Facebook, където ще имате възможност да зададете своите въпроси. Това е отлична възможност да получите отговори на важните за вас теми и да участвате активно в диалога.

Уважаеми родопчани, заедно можем да направим промяната реалност! На 9 юни, гласувайте с номер 14. Вашият глас има значение!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе