ПРИЗИВ

ПРИЗИВ

От д-р инж. Георги Тонков – водач на листата на „Изправи се, България!“ в Смолянски избирателен район.

Уважаеми избиратели,

Заставам пред вас като кандидат за ваш народен представител с категоричната си убеденост, че реална промяна е възможна единствено ако се спре ерозията на държавния апарат. Без сериозни мерки в тази посока ще се завъртим в спирала от още и още избори и упадък, от който трудно ще излезем. Всички ние очакваме тежка зима. Но отговорността за това как ще преживеем студените месеци, които предстоят е на всеки от нас.

Поведох листата на „Изправи се, България!“, защото заставам изцяло зад справедливата кауза на г-жа Мая Манолова, отстоявана в последните години, въпреки всички удари от партийни и корпоративни субекти.

Не може с ерозирали институции превърнати в бухалки на властта да очакваш промяна. Всеки вече е убеден, че ако имаш много пари и власт в България, си над закона. И хората с пари и власт могат безнаказано да използват евтиния труд на българина, да скътават данъци, да тровят въздуха и водата, да изсмукват природните богатства в името на печалбата, толерирани от държавния апарат.

Доктор съм в сферата на техническите науки, с професионално направление Машинно инженерство (Автомобилна техника) във ВТУ „Тодор Каблешков“ – София.

Вещо лице съм по автотехнически експертизи към Окръжен съд - Смолян, Кърджали и Бургас. Председател съм на благотворителната фондация „Тони".

Като експерт почти ежедневно съм по пътищата на региона. И държа да отбележа, че голяма част от катастрофите и проблемите по пътищата в областта се дължат на лоша инфраструктура, която или не е изпълнена качествено, или не е поддържана съгласно европейските норми. Като експерт мога да съм полезен в бъдещия парламент с точна и конкретна визия за пътната инфраструктура на областта, без празни обещания и самодейни изпълнения.

Известен съм с това, че не се отказвам от каузите си. Вече поех борбата против увеличението на цената на водата в гр. Смолян. Участвах в заседанието на комисията на КЕВР и ги запознах с проблема за водопровода и канализацията на ул."Първи май". Обявих се категорично против увеличението на водата за гр.Смолян, което ще се случи от 01.10.2022 година.

Вярвам, че ако подкрепите „Изправи се, България“ със смисления си вот, ще има реален и експертен коректив на статуквото и истинска промяна към справедливост в Родината ни.

Всички ние така силно желаем промяната към Справедливостта! Нека на тези избори докажем със сериозен вот, че искаме да променим нещата кардинално! Иначе гласовете ни отново ще обслужат нечии икономически интереси. И бъдещето няма да е подвластно на нашата народна воля!

Поведох листа от достойни и работливи хора от областта! Вярвам, че те заслужават вашето доверие!

Д-р инж. Георги Тонков

Гласувайте с №17 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация!

Вирни се горе