При полицейска операция са задържани две лица и са образувани четири бързи производства

При полицейска операция са задържани две лица и са образувани четири бързи производства

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с употребата, притежанието и разпространението на наркотични вещества е проведена вчера 23.04.2024 г. В хода и са задържани две лица и са образувани четири бързи производства:

В РУ-Смолян са образувани две бързи производства срещу 28-годишен смолянчанин за притежаване на наркотици. При извършена полицейска проверка на 23.04.2024 г. около 10:55 ч. в гр. Смолян, е установено че 28-годишният мъж държи високорискови наркотични вещества, суха тревна маса, реагираща на марихуана/канабис, с бруто тегло 0,99 грама. На същата дата в обитаван от него апартамент, находящ се в гр. Смолян, ул. „Мирчо Войвода“, са намерени и иззети 2,25 грама от същото наркотично вещество. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна групи при ОДМВР и РУ - Смолян. Лицето е задържано за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В РУ-Смолян са образувани две бързи производства срещу 42-годишен смолянчанин за притежаване на наркотици. При извършена полицейска проверка на 23.04.2024 г. около 22:30 ч. в гр. Смолян, е установено че 42-годишният мъж държи високорискови наркотични вещества, суха тревна маса, реагираща на марихуана/канабис, с бруто тегло 3,35 грама. На същата дата в жилишето му, находящо се в гр. Смолян, ул. „Перелик“, са намерени и иззети 16,54 грама от същото наркотично вещество. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна групи при ОДМВР и РУ - Смолян. Лицето е задържано за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Вирни се горе