ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ СПОДЕЛЕНОТО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО SKY HUB SMOLYAN СЕ РАДВА НА ГОЛЯМ ИНТЕРЕС

ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ СПОДЕЛЕНОТО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО SKY HUB SMOLYAN СЕ РАДВА НА ГОЛЯМ ИНТЕРЕС

Както всяка година, през летните месеци, споделеното работно пространство Sky Hub Smolyan се радва на много посетители. Освен постоянни наематели, които използват пространството ежемесечно, Sky Hub Smolyan представлява интерес и за така наречените дигитални номади. Пространството е удобно и просторно, като съчетава едновременно топ локация и спокойна атмосфера, поради което бива избирано за работещите дистанционни професии, а също и за организиране на различни събития, школи и академии.

Този месец, гости в Sky Hub Smolyan бяха 25 деца от една от образователните академии в града. Tе посетиха работното място на една от постоянните наемателки в co-working-a, която разказа за своята професия-интериорен дизайнер.

До този момент в Sky Hub Smolyan са се провеждали най-различни събития като Глобален детски Дизайнатон, представяне на книги, събития по различни международни проекти, а също и академия за бъдещи IT специалисти за които Община Смолян съдейства радушно.

Идеята за създаване на това пространство е породена не само от необходимостта от co-working в града, но и от нуждата от място, където гражданите могат да се събират и да обсъждат важните за обществото въпроси.

За всички, които все още не са били гости на Sky Hub Smolyan, нека разгледат уебсайта https://skyhubsmolyan.cpm или да посетят мястото, което се намира на адрес : гр.Смолян, Стар Център, ул.,,Капитан Петко Войвода“11, както и да проследяват бъдещи събития в календара на сайта.

Вирни се горе