Представители на сдружение "Млади изследователи за младежко развитие„ заминават за Лондон

Представители на сдружение "Млади изследователи за младежко развитие„  заминават за Лондон

Представители на сдружение "Млади изследователи за младежко развитие„ Young Improvers for Youth Development – YIYD " са поканени за участие в първото по рода си събитие „Facebook Communities Summit“, което ще се проведе в Лондон, Великобритания. Официалните мероприятия на събитието започват в четвъртък, 8 февруари, в 19 часа по Гринуич, срещата започва в петък, 9 февруари, в 9 часа по Гринуич и ще продължи до 22 часа по Гринуич на същия ден.

Бяха проведени две интервюта със служители на компанията Фейсбук, където от младежите на организацията е поискана информация за групата „Еrasmus+” , администрирана от сдружение " Млади изследователи за младежко развитие ", надхвърляща 24 000 участници.

С гордост разказахме нашата специална история и уникално членство. Радваме се,че нашите усилия на администратори бяха забелязани, и ще имаме възможност да представим нашата общност по време на събитието. Надяваме се, че събитието ще е едно незабравимо двудневно преживяване.

По време на FCS Europe ще се проведе за пръв път hackathon с администратори на общности. Ще има възможност да се разговаря с хора от Facebook за проблемите, с които се сблъскват администраторите най-често. В края на събитието екипите на Facebook ще представят своите проекти на администраторите и администраторите ще гласуват за своите фаворити. Ще има комбинация от експерти в индустрията, хора от Facebook и администратори на общности по време на събитието. Още информация за ораторите ще бъде споделена в средата на януари.

Вирни се горе